Hallo

“What if i fall oh but my darling what if you fly?”

Waarom wachten? Dit zeiden we in de zomer van 2018 tegen elkaar. Waarom wachten met doen wat je echt graag wilt doen? Reizen wilde we. Lange, verre reizen maken als gezin. De wereld samen ontdekken en vooral onze kinderen laten zien hoe mooi de wereld is. Hoe je kunt leven in gelijkwaardigheid door steeds weer van elkaar te leren. Waar ter wereld je ook bent.

We denken in mogelijkheden en liever niet aan wat mis kan gaan. Met deze mindset zijn we ons grote avontuur begonnen en vlogen we op 10 december 2019 naar Kaapstad. We vlogen letterlijk de vrijheid tegemoet en werden herenigd met ons huisje op wielen, de Land Rover. Vanuit Kaapstad ontdekten we Zuid Afrika, Lesotho, Namibië en Botswana. We waren ruim 100 dagen onderweg en genoten zo intens van de vrijheid, de tijd met elkaar als gezin en de avonturen waarvan er soms wel tien in een dag zaten. En toen was daar Covid_19. Een onbekend virus dat de hele wereld op zijn kop zette. Het einde van onze reis. Vol ongeloof zaten we in het vliegtuig terug naar Nederland. Dit was niet de bedoeling! Vol goede moed hebben we toen alles aangepakt wat op ons pad kwam, zijn weer aan het werk gegaan en hielden ondertussen de ontwikkelingen in de wereld in de gaten. Nu is het zover om de regie weer terug te pakken. Bijna een jaar later, op 1 maart 2021 vlogen we terug naar Johannesburg. Terug naar ons huis op wielen.

Hoi! Wij zijn Meindert, Gerdien, Anna, Fedde en Ids. We houden van een beetje avontuur en vooral van de vrijheid om iedere dag weer de keuze te hebben wat je gaat doen. Onze reis door Afrika is ons avontuur van dit moment en dat delen we graag.